dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2025-08-17T18:48:09Z | |
dc.date.available | 2025-08-17T18:48:09Z | |
dc.date.created | 1398-10-30 | |
dc.date.issued | 1402-01-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/1010277 | |
dc.format.extent | 87 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند | |
dc.subject | علوم پایه، زیست شناسی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی [مجله]. شماره 30 | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، فصلنامه | |
dc.contributor.department | انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند | |
dc.citation.issue | 30 | |
nlai.mcig.recordId | 23082016110000-86164 | |
nlai.mcig.receiptId | 23082016110000 | |
nlai.mcig.certificateId | 86164 | |
dc.audience | متخصصین | |