dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2021-06-13T09:51:53Z | |
dc.date.available | 2021-06-13T09:51:53Z | |
dc.date.created | 1398-10-30 | |
dc.date.issued | 1400-01-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/292310 | |
dc.format.extent | 91 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 3 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند | |
dc.subject | علوم پایه، زیست شناسی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی [مجله]. شماره 22 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، فصلنامه | |
dc.contributor.department | انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند | |
dc.citation.issue | 22 | |
nlai.mcig.recordId | 21051715530001-86164 | |
nlai.mcig.receiptId | 21051715530001 | |
nlai.mcig.certificateId | 86164 | |
dc.audience | متخصصین | |