نمایش مختصر رکورد

dc.coverage.spatialایران، تهران، تهران
dc.date.accessioned2021-06-13T09:51:53Z
dc.date.available2021-06-13T09:51:53Z
dc.date.created1398-10-30
dc.date.issued1400-01-01
dc.identifier.urihttps://sana.nlai.ir/handle/123456789/292310
dc.format.extent91 صفحه
dc.format.extent21×29
dc.format.extent3 MB
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
dc.subjectعلوم پایه، زیست شناسی
dc.subject.classificationتخصصی
dc.titleمیکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی [مجله]. شماره 22
dc.typeپیایند: مجله
dcterms.accessRights1-Restricted
dcterms.accrualPeriodicityالکترونیک - غیر برخط، فصلنامه
dc.contributor.departmentانجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
dc.citation.issue22
nlai.mcig.recordId21051715530001-86164
nlai.mcig.receiptId21051715530001
nlai.mcig.certificateId86164
dc.audienceمتخصصین


فایل‌های این مدرک

Thumbnail

این مدرک در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد