dc.contributor.author | مسعودی، عبدالناصر، صاحب امتیاز | |
dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2021-11-14T06:15:29Z | |
dc.date.available | 2021-11-14T06:15:29Z | |
dc.date.created | 1390-05-03 | |
dc.date.issued | 1393-02-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/396992 | |
dc.format.extent | 96 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 4 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | مسعودی، عبدالناصر، صاحب امتیاز | |
dc.subject | حوزه علوم پایه و فنی و مهندسی، صنایع غذایی | |
dc.subject.classification | اختصاصی | |
dc.title | عطر و طعم [مجله]. شماره 5 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، دو ماهنامه | |
dc.citation.issue | 5 | |
nlai.mcig.recordId | 16042412340001-19963 | |
nlai.mcig.receiptId | 16042412340001 | |
nlai.mcig.certificateId | 19963 | |