نمایش مختصر رکورد

dc.coverage.spatialایران، تهران، تهران
dc.date.accessioned2021-11-16T21:39:42Z
dc.date.available2021-11-16T21:39:42Z
dc.date.created1393-10-22
dc.date.issued1395-03-01
dc.identifier.urihttps://sana.nlai.ir/handle/123456789/413366
dc.format.extent76 صفحه
dc.format.extent21×29
dc.format.extent5 MB
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageEnglish
dc.language.isoen_US
dc.publisherانستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
dc.subjectکشاورزی، صنایع غذایی
dc.subject.classificationتخصصی
dc.titleApplied food biotechnology [Magazine].No 7
dc.typeپیایند: مجله
dcterms.accessRights1-Restricted
dcterms.accrualPeriodicityالکترونیک - غیر برخط، فصلنامه
dc.contributor.departmentانستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
dc.citation.issue7
nlai.mcig.recordId16060509050000-73830
nlai.mcig.receiptId16060509050000
nlai.mcig.certificateId73830
dc.audienceعمومی


فایل‌های این مدرک

Thumbnail

این مدرک در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد