dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2021-11-25T04:27:01Z | |
dc.date.available | 2021-11-25T04:27:01Z | |
dc.date.created | 1385-04-19 | |
dc.date.issued | 1395-06-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/451560 | |
dc.format.extent | 154 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 3 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور | |
dc.subject | پزشکی و پیراپزشکی، تغذیه و رژیم درمانی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | علوم تغذیه وصنایع غذایی ایران [مجله]. شماره 41 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، فصلنامه | |
dc.contributor.department | انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور | |
dc.citation.issue | 41 | |
nlai.mcig.recordId | 16100311320000-18040 | |
nlai.mcig.receiptId | 16100311320000 | |
nlai.mcig.certificateId | 18040 | |
dc.audience | متخصصین | |