dc.coverage.spatial | ایران، خراسان رضوی، مشهد | |
dc.date.accessioned | 2021-11-27T14:34:00Z | |
dc.date.available | 2021-11-27T14:34:00Z | |
dc.date.created | 1392-07-15 | |
dc.date.issued | 1394-11-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/462974 | |
dc.format.extent | 120 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 6 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی | |
dc.subject | کشاورزی، صنایع غذایی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی [مجله]. شماره 4 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، فصلنامه | |
dc.contributor.department | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی | |
dc.citation.issue | 4 | |
nlai.mcig.recordId | 16110616380000-23300 | |
nlai.mcig.receiptId | 16110616380000 | |
nlai.mcig.certificateId | 23300 | |
dc.audience | متخصصین | |