dc.contributor.author | رجبی شکیب، محمدرضا، صاحب امتیاز | |
dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T07:28:16Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T07:28:16Z | |
dc.date.created | 1393-01-25 | |
dc.date.issued | 1395-12-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/503460 | |
dc.format.extent | 100 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 18 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | رجبی شکیب، محمدرضا، صاحب امتیاز | |
dc.subject | حوزه فرهنگی و معلومات عمومی، آشپزی و شیرینی پزی | |
dc.subject.classification | اختصاصی | |
dc.title | آشپزی مثبت جدید [مجله]. شماره 67 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، ماهنامه | |
dc.citation.issue | 67 | |
nlai.mcig.recordId | 17030811150000-24274 | |
nlai.mcig.receiptId | 17030811150000 | |
nlai.mcig.certificateId | 24274 | |