dc.coverage.spatial | ایران، یزد، یزد | |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T01:30:50Z | |
dc.date.available | 2021-12-13T01:30:50Z | |
dc.date.created | 1392-12-19 | |
dc.date.issued | 1396-04-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/521520 | |
dc.format.extent | 45 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 4 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | English | |
dc.language.iso | en_US | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد | |
dc.subject | پزشکی و پیراپزشکی، بهداشت عمومی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | Journal Of Food Quality And Hazards Control [Magazine].No 14 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، فصلنامه | |
dc.contributor.department | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد | |
dc.citation.issue | 14 | |
nlai.mcig.recordId | 17070312490001-23980 | |
nlai.mcig.receiptId | 17070312490001 | |
nlai.mcig.certificateId | 23980 | |
dc.audience | متخصصین | |