dc.coverage.spatial | ایران، چهارمحال و بختیاری، شهرکرد | |
dc.date.accessioned | 2021-12-24T23:54:11Z | |
dc.date.available | 2021-12-24T23:54:11Z | |
dc.date.created | 1389-05-25 | |
dc.date.issued | 1394-06-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/588214 | |
dc.format.extent | 98 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 12 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی /استان چهارمحال وبختیاری | |
dc.subject | پزشکی و پیراپزشکی، دامپزشکی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | میکروب شناسی مواد غذائی [مجله]. شماره 5 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، فصلنامه | |
dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی /استان چهارمحال وبختیاری | |
dc.citation.issue | 5 | |
nlai.mcig.recordId | 17121312490000-21440 | |
nlai.mcig.receiptId | 17121312490000 | |
nlai.mcig.certificateId | 21440 | |
dc.audience | متخصصین | |