نمایش مختصر رکورد

dc.coverage.spatialایران، چهارمحال و بختیاری، شهرکرد
dc.date.accessioned2021-12-24T23:54:11Z
dc.date.available2021-12-24T23:54:11Z
dc.date.created1389-05-25
dc.date.issued1394-06-01
dc.identifier.urihttps://sana.nlai.ir/handle/123456789/588214
dc.format.extent98 صفحه
dc.format.extent21×29
dc.format.extent12 MB
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی /استان چهارمحال وبختیاری
dc.subjectپزشکی و پیراپزشکی، دامپزشکی
dc.subject.classificationتخصصی
dc.titleمیکروب شناسی مواد غذائی [مجله]. شماره 5
dc.typeپیایند: مجله
dcterms.accessRights1-Restricted
dcterms.accrualPeriodicityچاپی، فصلنامه
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی /استان چهارمحال وبختیاری
dc.citation.issue5
nlai.mcig.recordId17121312490000-21440
nlai.mcig.receiptId17121312490000
nlai.mcig.certificateId21440
dc.audienceمتخصصین


فایل‌های این مدرک

Thumbnail

این مدرک در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد