آموزش آشپزی [مجله]. شماره 53
dc.contributor.author | دقاق، فاطمه، صاحب امتیاز | |
dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T15:58:26Z | |
dc.date.available | 2022-01-24T15:58:26Z | |
dc.date.created | 1396-10-04 | |
dc.date.issued | 1397-10-08 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/721666 | |
dc.format.extent | 52 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 13 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | دقاق، فاطمه، صاحب امتیاز | |
dc.subject | حوزه فرهنگی و معلومات عمومی، آشپزی و شیرینی پزی | |
dc.subject.classification | اختصاصی | |
dc.title | آموزش آشپزی [مجله]. شماره 53 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، هفته نامه | |
dc.citation.issue | 53 | |
nlai.mcig.recordId | 18123102030000-80683 | |
nlai.mcig.receiptId | 18123102030000 | |
nlai.mcig.certificateId | 80683 |