dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2022-09-18T22:22:19Z | |
dc.date.available | 2022-09-18T22:22:19Z | |
dc.date.created | 1398-09-25 | |
dc.date.issued | 1401-04-01 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/838075 | |
dc.format.extent | 69 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 2 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | English | |
dc.language.iso | en_US | |
dc.publisher | مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران | |
dc.subject | علوم پایه، مطالعات میان رشته ای | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | Human, Health and halal Metrics [Magazine].No 5 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | چاپی، دو فصلنامه | |
dc.contributor.department | مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران | |
dc.citation.issue | 5 | |
nlai.mcig.recordId | 22070214330000-85915 | |
nlai.mcig.receiptId | 22070214330000 | |
nlai.mcig.certificateId | 85915 | |
dc.audience | متخصصین | |