پژوهشهای علوم و صنایع غذائی ایران [مجله]. شماره 63
dc.coverage.spatial | ایران، خراسان رضوی، مشهد | |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T14:51:19Z | |
dc.date.available | 2022-12-28T14:51:19Z | |
dc.date.created | 1382-12-22 | |
dc.date.issued | 1399-05-22 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/863127 | |
dc.format.extent | 86 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 9 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | دانشگاه فردوسی مشهد | |
dc.subject | کشاورزی، صنایع غذایی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | پژوهشهای علوم و صنایع غذائی ایران [مجله]. شماره 63 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، دو ماهنامه | |
dc.contributor.department | دانشگاه فردوسی مشهد | |
dc.citation.issue | 63 | |
nlai.mcig.recordId | 22121311170000-69072 | |
nlai.mcig.receiptId | 22121311170000 | |
nlai.mcig.certificateId | 69072 | |
dc.audience | متخصصین |