dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2023-01-30T14:30:46Z | |
dc.date.available | 2023-01-30T14:30:46Z | |
dc.date.created | 1384-08-30 | |
dc.date.issued | 1401-07-15 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/871359 | |
dc.format.extent | 112 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 5 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | فارسی | |
dc.language.iso | fa_IR | |
dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران | |
dc.subject | کشاورزی، صنایع غذایی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | علوم غذایی و تغذیه [مجله]. شماره 76 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، فصلنامه | |
dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران | |
dc.citation.issue | 76 | |
nlai.mcig.recordId | 22112116090000-18218 | |
nlai.mcig.receiptId | 22112116090000 | |
nlai.mcig.certificateId | 18218 | |
dc.audience | متخصصین | |