dc.coverage.spatial | ایران، تهران، تهران | |
dc.date.accessioned | 2023-05-09T14:30:45Z | |
dc.date.available | 2023-05-09T14:30:45Z | |
dc.date.created | 1390-06-28 | |
dc.date.issued | 1401-04-15 | |
dc.identifier.uri | https://sana.nlai.ir/handle/123456789/890407 | |
dc.format.extent | 82 صفحه | |
dc.format.extent | 21×29 | |
dc.format.extent | 4 MB | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language | English | |
dc.language.iso | en_US | |
dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران | |
dc.subject | کشاورزی، صنایع غذایی | |
dc.subject.classification | تخصصی | |
dc.title | Journal Of Food Biosciences And Technology [Magazine].No 22 | |
dc.type | پیایند: مجله | |
dcterms.accessRights | 1-Restricted | |
dcterms.accrualPeriodicity | الکترونیک - غیر برخط، دو فصلنامه | |
dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران | |
dc.citation.issue | 22 | |
nlai.mcig.recordId | 22112115590000-22585 | |
nlai.mcig.receiptId | 22112115590000 | |
nlai.mcig.certificateId | 22585 | |
dc.audience | متخصصین | |