نمایش مختصر رکورد

dc.coverage.spatialایران، تهران، تهران
dc.date.accessioned2023-05-09T14:30:45Z
dc.date.available2023-05-09T14:30:45Z
dc.date.created1390-06-28
dc.date.issued1401-04-15
dc.identifier.urihttps://sana.nlai.ir/handle/123456789/890407
dc.format.extent82 صفحه
dc.format.extent21×29
dc.format.extent4 MB
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageEnglish
dc.language.isoen_US
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران
dc.subjectکشاورزی، صنایع غذایی
dc.subject.classificationتخصصی
dc.titleJournal Of Food Biosciences And Technology [Magazine].No 22
dc.typeپیایند: مجله
dcterms.accessRights1-Restricted
dcterms.accrualPeriodicityالکترونیک - غیر برخط، دو فصلنامه
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی/ علوم و تحقیقات تهران
dc.citation.issue22
nlai.mcig.recordId22112115590000-22585
nlai.mcig.receiptId22112115590000
nlai.mcig.certificateId22585
dc.audienceمتخصصین


فایل‌های این مدرک

Thumbnail

این مدرک در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد